Piątek 17 listopada 2017

Ideo Sp. z o.o

Adres: Pozycjonowanie.Ideo.pl
CEO: Ideo Force Sp. z.o.o.
W branży SEO od: 1999 roku

Firma specjalizuje się w pozycjonowaniu metodą White SEO. Zatrudnia jedynie certyfikowanych specjalistów od SEO/SEM. Główną gałęzią reklamy są linki oraz zaplecza, które błyskawicznie windują pozycjonowane witryny na szczyty wyszukiwarki Google. Marka stale się rozwija i obecnie posiada dwie lokalizacje. Firma oferuje pozycjonowanie standardowe, oraz szerokie.

- pozycjonowanie stron oraz sklepów,

- kampanie AdWords,

- audyty SEO,

- SEO copywriting.

Znaczenie w środowisku SEO:

Ideo Force nie od razu zaczęła się zajmować pozycjonowaniem. Firma swoją przygodę zaczęła od badania rynku oraz wprowadzania swoich autorskich systemów SEO. Obecnie marka należy do TOP 25 największych agencji marketingowych w kraju. Przyszłość firmy rysuje się w pozytywnych kolorach, gdyż grupa w nadchodzących latach zamierza wprowadzić na rynek autorskie, nie stosowane dotychczas działania marketingowe. Znaczenie w środowisku SEO tej grupy jest znaczące. Firma nie tylko zatrudnia pracowników, ale też współpracuje z setkami freelancerów z całej UE.

Wielkość firmy: Średnia
Inne certyfikaty: E­Handel, Google Partner