Piątek 22 września 2017

Seofriendly Solutions S.C

Adres: Seo4.net
W branży SEO od: 2007 roku

Firma, która swoją siedzibę ma w Gilowicach. Jedna z najstarszych marek SEO w Polsce. Seo4NET podobnie jak inne agencje marketingowe skupia się głównie na pozycjonowaniu, budowaniu witryn oraz linkach sponsorowanych. Firma jest certyfikowanym partnerem Google, a jej skuteczność w działaniach SEO/SEM nie została niezauważona przez największe agencje w Europie. Model działania firmy opiera się

na wyprzedzaniu konkurencji, dlatego firma jest tak skuteczna.

- tworzenie stron internetowych oraz sklepów,

- pozycjonowanie stron internetowych oraz sklepów,

- linki sponsorowane,

- kampanie AdWords,

- copywriting

Metody działań na rynku SEO:

Firma stara się wyprzedzać konkurencję i póki co idzie jej to dobrze. Programiści i Web Developerzy marki intensywnie pracują nad tym, aby wydawane przez SeoFriendly witryny były doskonale przygotowane do procesu pozycjonowania. Spora część klientów marki to ludzie, którzy uważają Seo4NET za ostatnią deskę ratunku dla ich sklepu / witryny. Patrząc na opinie klientów SeoFriendly wyraźnie rysuje się przed oczami obraz profesjonalistów. Agencja jest dużą firmą, ale jej metody działań na rynku SEO powinny być stale modyfikowane, aby nie utonąć w rzeczywistości, która na chwilę obecną wygląda tak - Pozycjonowanie jest z każdym dniem trudniejsze.

Wielkość firmy: Duża
Inne certyfikaty: Google Partner, Rzetelna Firma