Piątek 17 listopada 2017

Adres: KampanieSeo.pl
CEO: Sławomir Czajkowski
W branży SEO od: 2007 roku

Jak nazwa firmy wskazuje ­ zajmuje się ona głównie kampaniami SEO w postaci AdWords, linkami sponsorowanymi oraz kompleksowym pozycjonowaniem. KampanieSEO.pl wyróżnia fakt, iż to jedna z pierwszych firm, która zdecydowała się na opłaty abonamentowe z tytułu pozycjonowania witryn oraz sklepów. Marka ściśle współpracuje z Google, a klienci płacą wyłącznie za efekty. Pomimo, że skład firmy nie jest zbyt duży, to jej skuteczność świadczy o niej samej.

- linki sponsorowane i kampanie AdWords,

- pozycjonowanie (płatność za efekty),

- kompleksowe SEM,

- audyt SEO oraz optymalizacja witryn.

Znaczenie w środowisku SEO:

Udział w rynku firma ma niewielki, choć nie niezauważalny. Marka skupiła się głównie na kampaniach AdWords, dlatego jej klienci mogą mieć pewność jakości świadczonych usług. Dziwi współpraca jedynie z Google i brak jakichkolwiek certyfikatów świadczących o rzetelności firmy. Skoro jednak jej klientom to nie przeszkadza, to polityka firmy jest do zaakceptowania. KampanieSEO to też pozycjonowanie. Grupa specjalistów SEO/SEM stawia tylko na płatność za efekty (bo podobnie rozlicza się za AdWords), co w przyszłości może być zgubne.

Wielkość firmy: Średnia
Inne certyfikaty: Google Partner