Środa 20 września 2017

Adres: Position1.pl
CEO: Prezes Zarządu
W branży SEO od: 2009

Duża marka, która skupia się w okół pozycjonowania oraz nowoczesnych technologiach SEO/SEM. Nazwa marki nie jest przypadkowa, wszak Position1 stawia tylko i wyłącznie na efekty swoich prac. Ze statystyk wynika, że 98% pozycjonowanych fraz przez firmę Position1 znajduje się w TOP10 wyszukiwarki internetowej Google. Współpraca na linii Google ­ Position1 układa się bardzo dobrze, ponieważ brak jakichkolwiek zgłoszeń dotyczących nieprawidłowości na stronach, które Position1 stworzyła lub pozycjonuje.

- pozycjonowanie stron internetowych oraz sklepów,

- audyt SEO/SEM,

- tworzenie stron internetowych i sklepów,

- linki sponsorowane,

- kampanie AdWords,

- copywriting.

Udział w rynku SEO:

Position1 wybrała bardzo dobrą, aczkolwiek ryzykowną linię promocji swoich usług. Samą nazwą sugeruje, że stawia na wyniki i póki co, większość klientów jest bardzo zadowolonych. W dobie rozwoju e-commerce Internauci oczekują pewnych standardów, których na próżno szukać w Position1. Mowa o certyfikatach rzetelności oraz wiarygodności, które mają ogromne znaczenie w kwestii pozyskania nowych klientów. Jeśli ta polityka zostanie nakierowana na właściwy tor, Position1 ma szansę stać się największą agencją marketingową, gdyż skuteczność na poziomie 98% jest obecnie nieosiągalna dla jej konkurencji.

Wielkość firmy: Duża
Inne certyfikaty: Partner Google