Piątek 22 września 2017

Efekt Partner

Adres: EfektPartner.pl
W branży SEO od: 2013

Młoda firma na polskim rynku SEO. Zadebiutowała z wieloma, bardzo standardowymi usługami. Do najważniejszych działów firmy należy pozycjonowanie oraz prowadzenie kampanii reklamowych. Marka specjalizuje się w budowie stron internetowych z wykorzystaniem CMS Joomla oraz Wordpress. Ponadto w ofertę firmy wchodzą kampanie AdWords oraz linki sponsorowane.

- pozycjonowanie stron internetowych,

- kampanie reklamowe,

- budowa stron i sklepów internetowych

- AdWords oraz linki sponsorowane

Znaczenie w środowisku SEO:

Znaczenie Efekt Partner póki co jest niewielkie, ale firma ma szansę na rozgłos w przyszłości. Efekt Partner zatrudnia rzetelnych Web Developerów, którzy są na bieżąco ze zmianami w Google, dlatego firma wypuszcza na rynek naprawdę dopracowane platformy. Cieszy fakt dołączenia do programu "Firma Przyjazna Internautom", lecz martwi brak poświadczeń o rzetelności, która de facto powinna być filarem rozpoznawalności marki. Efekt Partner się rozwija i jeśli w odpowiednim momencie przyspieszy, ma szansę stać się partnerem dla wiodących agencji SEO w Polsce.

Wielkość firmy: Mała
Inne certyfikaty: Firma Przyjazna Internautom