Piątek 22 września 2017

Adres: Reklama­Pozycjonowanie.cba.pl
CEO: Sławomir Janikowski
W branży SEO od: 2011

Jednoosobowa działalność gospodarcza, która zajmuje się pozycjonowaniem stron internetowych. Model polityczny firmy Reklama­Pozycjonowanie.cba.pl jest bardzo logiczny, gdyż zakłada płatność za usługi dopiero w momencie wejścia do TOP10. Marka reklamuje swoje usługi jako najtańsze w sieci. Czy tak jest w rzeczywistości? W zasadzie tak.

- pozycjonowanie stron internetowych,

- pozycjonowanie sklepów,

- audyt SEO i optymalizacja,

- CMS.

Udział w rynku SEO:

Udział Janikowskiego w środowisku SEO jest niewielki, choć prezentowane przez firmę wyniki są bardzo dobre. Marka oferuje głównie te usługi, które jest w stanie wykonać jedna osoba. Sławomir Janikowski to bardzo dobry programista, dlatego z zewnątrz jego firma wydaje się mikroskopijną, ale w rzeczywistości ma wielu klientów. Warto dodać, że adres strony internetowej marki mocno wyróżnia się w środowisku SEO i może działać na niekorzyść Reklama Pozycjonowanie. Jak jest w rzeczywistości? Niespotykana domena, niskie ceny i wysoka skuteczność usług sprawiają, że Janikowski nie ma prawa narzekać na swoją pozycję w branży.

Wielkość firmy: Mała
e-mail: slawek19x@op.pl