Piątek 22 września 2017

Adres: OctoMedia.pl
CEO: Paweł Jóźwik
W branży SEO od: 2011

Bardzo duża agencja marketingowa, której oferta to przede wszystkim pozycjonowanie oraz Social Media. Marka doskonale wie, czego poszukuje rynek SEO w Polsce, dlatego oferuje zdejmowanie filtrów, tworzenie sklepów internetowych oraz ich wsparcie. Na ten moment firma może się pochwalić wieloma wyróżnieniami oraz nagrodami.

- pozycjonowanie stron internetowych,

- tworzenie sklepów internetowych oraz stron,

- kampanie AdWords,

- linki sponsorowane,

- Social Media,

- zdejmowanie filtrów oraz banów.

Znaczenie na rynku SEO:

Znaczenie tej firmy jest spore, ponieważ oferuje ona usługi, których boją się nawet najlepsi znawcy pozycjonowania. Traffic Trends to nie tylko pozycjonowanie, ale też zdejmowanie filtrów oraz banów. Gdyby istniała branża "zdejmowanie filtrów", to Traffic Trends byłby jej liderem. Głównymi klientami marki są ci, którzy zostali wcześniej oszukani przez jakąś agencję marketingową. Traffic Trends zdejmuje takim osobom filtry lub bnany i dba o pozytywną historię linków. Udział ten marki na rynku SEO jest duży, a w wielu kręgach nawet nieoceniony! Traffic Trends rozwija się w błyskawicznym tempie i być może w niedalekim odstępie czasu zacznie organizować szkolenia z zakresu Disavow Tools.

Wielkość firmy: Duża
Inne certyfikaty: Partner Google