Piątek 17 listopada 2017

S Store

Adres: SStore.pl
W branży SEO od: 2010

Firma, która zajmuje się nie tylko pozycjonowaniem, ale głównie marketingiem. Zdaniem wielu to największa tego typu firma w kraju i jedna z najstarszych w Europie. Marka zatrudnia obecnie kilkudziesięciu pracowników, a swoimi wynikami SEO bije na głowę nawet najlepszych prywatnych freelancerów. Firma, którą należy szczególnie obserwować w kierunku nowatorskich rozwiązań SEM.

- pozycjonowanie,

- tworzenie stron,

- kampanie AdWords,

- copywriting,

- audyt SEO/SEM,

- szkolenia SEO/SEM,

- autorskie skrypty i CMS.

Udział na rynku SEO:

To zdecydowanie największa agencja marketingowa w kraju. Pomimo zaledwie sześciu lat oficjalnej aktywności na rynku posiada kilka tysięcy zadowolonych i stale współpracujących (!) klientów. Udział na rynku SEO przekracza 10 procent, a skuteczność wynosi prawie 95%. Za sukcesem firmy stoi jej podejście do klientów i konkurencji. Marka stale organizuje szkolenia i uczy laików, jak w prosty i tani sposób pozycjonować dowolną witrynę, nawet sklep. Dziwi brak odpowiednich certyfikatów, pomimo dobrych opinii klientów. Marka jest na tyle duża, że może śmiało "torować" drogę dla mniejszych agencji. Jej wielkość może się okazać dużym problemem w przyszłości, bo firma stwarza wrażenie korporacji, która nie musi obawiać się konkurencji.

Wielkość firmy: Duża
Inne certyfikaty: Google Partner