Piątek 17 listopada 2017

After Web

Adres: AfterWeb.pl
W branży SEO od: 2008

Jedna z niewielu firm, która łączy konsultacje SEO, szkolenia SEO z pozycjonowaniem SEO. Patrząc na profil marki można dojść do wniosku, że jest ona w pełni skupiona na pozycjonowaniu. Trudno na stronie firmy wyszukać informacji o pozostałych usługach, ale z wyników raportów wiemy, iż jest to głównie tworzenie stron internetowych, sklepów oraz zapleczy.

- pozycjonowanie,

- tworzenie stron,

- kampanie AdWords,

- tworzenie zaplecz,

- linki sponsorowane,

- audyt SEO.

Udział na rynku SEO:

AfterWeb istnieje od ośmiu lat i w tym czasie zyskała rozpoznawalność. Firma stosuje tradycyjne metody pozycjonowania, ale jest otwarta na nowości. Widać to chociażby po blogach, które prowadzi firma. Można się z nich dowiedzieć wielu wartościowych informacji na temat SEO i są to materiały całkowicie darmowe. Profil przedsiębiorstwa przedstawia nam grupę młodych i ambitnych ludzi. Prezes stawia na optymalny rozwój i widzimy to po ilościach rozmaitych certyfikatów, które firma zdobyła lub zakupiła. Udział firmy na rynku SEO jest zauważalny, a dzięki współpracy i kooperacji z mniejszymi grupami, brand może pozycjonować najbardziej znane marki i gwarantować przy tym skuteczność. After Web planuje wdrożyć pod koniec roku autorskie rozwiązania dot. audytu, dlatego warto ich obserwować.

Wielkość firmy: Mała
Inne certyfikaty: Tak, wiele