Piątek 17 listopada 2017

Adres: Seo-Profi.pl
CEO: Sebastian Miśniakiewicz
W branży SEO od: 2008

Typowa "firma seo", ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zgodnie z polityką firmy możemy liczyć na jej usługi w ramach White SEO. Seo Profi specjalizuje się w długoterminowym pozycjonowaniu stron internetowych oraz sklepów, a także blogów i platform medialnych. Zasięg firmy jest większy niż na to wskazuje, co może rokować dużym progresem w najbliższych latach.

- pozycjonowanie stron,

- pozycjonowanie sklepów internetowych,

- audyt SEO i optymalizacja,

- copywriting,

- kampanie reklamowe i linki sponsorowane.

Udział na rynku SEO:

Podobnie jak w przypadku innych firm o podobnym do Seo Profi profilu rozwoju, widać stały progres. Sebastian Miśniakiewicz dba o to, aby sprzedawać wyłącznie te usługi, w których jego firma czuje się pewnie. To spory kontrast dla podobnych agencji, które często oferują usługi, o których nie mają pojęcia, ale opłacają się finansowo. Zdaniem internautów, firma Seo Profi jest bardzo skuteczna i niezwykle rzetelna. Jedynym minusem jest brak jakichkolwiek certyfikatów, co jest w pewnym sensie blokowaniem rozwoju, gdyż agencje muszą budować poziom zaufania. Bez odpowiednich certyfikatów można się bronić jedynie wynikami. Udział Seo Profi na rynku SEO jest znaczący, ale będzie jeszcze większy.

Wielkość firmy: Mała
Inne certyfikaty: Nie