Piątek 26 kwietnia 2024

Biuro SkyTower

Stowarzyszenie SEO otrzymało możliwość korzystania z biura w prestiżowym biurowcu SkyTower w głównej wierzy na 19 piętrze. Biuro ma powierzchnię 32 m2, jest wrócone w kierunku ulicy Powstańców Śląskich z widokiem na główną ulicę.

Biuro dla stowarzyszenia SEO

Każde stowarzyszenie potrzebuje adresu i biura do prowadzenia swoich spraw. Zgodnie z tą zasadą nasze stowarzyszenie SEO za uprzejmością prezesa WiarygodnaFirma.pl, dostało do użytkowania biuro które znajduje się w prestiżowej lokalizacji, biurowiec SkyTower w mieście Wrocław. Nasze biuro znajduje się w głównej wierzy na 19 piętrze.

Cała wieża wraz z wejściami i biurami jest chroniona przez służbę ochrony oraz windy do których jest ograniczony dostęp. To pracownicy recepcji informują pracowników biura o ewentualnych gościach oraz wydają im przepustki a następnie kierują i uruchamiają windę. Bez asysty pracowników recepcji, wejście do budynku jest praktycznie nie możliwe.

Biuro zapewnia ciche i wygodne miejsce do pracy. Okna pomieszczeń wychodzą na stronę wschodnią przez co tylko wczesnym rankiem słońce może utrudniać pracę, rekompensując umiarkowanym oświetleniem przez resztę dnia. Widok z okien jest skierowany na główną ulicę Wrocławia a mianowicie na Powstańców Śląskich.

Odwiedzających interesantów naszego biura prosimy o telefoniczne zapowiedzi w celu umówienia wizyty. Budynek w którym znajduje się nasze biuro posiada trzy parkingi. Dwa są bezpośrednio zlokalizowane w budynku a jeden po przeciwnej stronie ulicy. Dojazd do budynku jest dość prosty z każdej strony miasta, jest on obecnie głównym punktem orientacyjnym gdyż jest widoczny już z odległości 20 kilometrów.

Dla ułatwienia przeprowadzania spotkań mamy możliwość kontynuacji rozmów w galerii znajdującej się w tym samym budynku co i nasze biuro. Mamy dostęp do większości znanych marek restauracji oraz usług znajdujących się w galeriach handlowych.

Dokładny adres naszego nowego biura znajduje się w zakładce „kontakt”.