Środa 24 kwietnia 2024

Prawa Autorskie

Większość tekstów,obrazków oraz innych plików multimedialnych wykorzystywany w serwisie pochodzi z przepastnych czeluści ogólnoświatowej sieci Internet i stanowi dziedzictwo oraz dorobek tysięcy bardzo często bezimiennych osób, które napisały / narysowały / zrobiły zdjęcie / fotomontaż / prezentacje czy też inne rzeczy po to by zainteresować czy rozbawić swoich znajomych. My pokazujemy je naszym znajomym, czyli Wam. Kontynuujemy tym samym łańcuszek dobrej woli pozostawiając oryginalnym autorom ich prawa autorskie, a w przypadkach kiedy ich znamy umieszczamy zawsze odpowiednią adnotację i staramy się otrzymać zgodę na publikację.

Dokładamy wszelkich starań, aby umieszczane materiały zaspokajały prawa autorskie
ich właścicieli, ale zdajemy sobie sprawę, że mogą zaistnieć przypadki, kiedy tak
nie będzie - prosimy wtedy o kontakt - w celu wyjaśnienia sprawy, uzyskania zgody
na publikację lub usunięcia zamieszczonych na stronie materiałów.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść reklam, komentarzy umieszczanych na stronach serwisu oraz za zawartość postów na forum. Ich właścicielami są osoby, które je opublikowały. Komentarze i posty łamiące przepisy prawne oraz dobre obyczaje mogę zostać usunięte bez ostrzeżenia.