Piątek 19 kwietnia 2024

Adres: Mrukseo.pl
CEO: Szymon Mrugalski
W branży SEO od: 2010

Jedna z niewielu firm, która po dziś dzień oferuje katalogowanie. Polityka biznesowa firmy opiera się na klasycznej szkole SEO. MrukSEO sprzedaje pakiety pozycjonerskie do starannie wyselekcjonowanych katalogów. Co ciekawe to fakt, że marka kieruje swoją ofertę głównie do klientów regionalnych.

- pozycjonowanie stron internetowych i sklepów (głównie na frazy regionalne),

- Social Media oraz kampanie reklamowe

- linki sponsorowane,

- katalogowanie stron internetowych

Znaczenie w środowisku SEO:

Głównymi klientami Szymona Mrugalskiego są ci, którzy nie mają ogromnych funduszy na reklamę, a muszą od czegoś zacząć swoją przygodę w sieci. Znaczenie tej firmy w środowisku SEO jest bardzo duże, gdyż skutecznie pozycjonuje siebie oraz swoich klientów. MrukSEO to co prawda grupa wyselekcjonowanych katalogów i grup ogłoszeniowych, lecz linki pochodzące z tych baz są wartościowe dla stron internetowych i algorytmów Google. Mrugalski stawia na sprawdzone metody, co może w przyszłości odbić się czkawką, lecz póki co nie może narzekać na swoją pozycję w bardzo konkurencyjnej (jak na rynek katalogów) branży.

Wielkość firmy: Mała
e-mail: biuro@mrukseo.pl