Sobota 27 kwietnia 2024

Adres: Pozycjonusz.pl
CEO: Patryk Chlabicz
W branży SEO od: 2009

Pozycjonusz, czyli marka Patryka Chlabicza oferuje kompleksowy link building dla stron internetowych oraz sklepów. Firma bazuje na katalogach i linków z for. Zaplecza są stale moderowane, a zamieszczane na nich treści unikalne i przyjazne dla robotów. Chlabicz zatrudnia 10 pracowników, a jego marka rozwija się w błyskawicznym tempie. Pozycjonusz współpracuje także z freelancerami, którzy rozwijają platformę z poziomu paneli.

- Katalogowanie (Pakiety: Sklepowy, Trust Rank, TRP, Firmowy, Ogłoszenia itd.)

- Pozycjonowanie stron,

- Pozycjonowanie sklepów,

- Kampanie Adwords,

- Aplikacje.

Udział na rynku SEO:

Pozycjonusz ma duży udział na rynku SEO, ponieważ platforma Patryka Chlabicza jest wysoko notowana przez najróżniejsze media SEO. Firma posiada ponad 5000 zadowolonych klientów, co jest zaskoczeniem na rynku katalogowania i link buildingu. Chlabicz zawdzięcza swoją pozycję rzetelnością i profesjonalizmem, oraz dbałością o to, by jego klienci byli na bieżąco z efektami linkowania. Każdy klient posiada na platformie Pozycjonusz swój własny panel, gdzie obserwuje wzrost pozycji i przyrost linków witryny www. Pozycjonusz pracuje obecnie nad rozwojem swoich linii technologicznych i być może zdecyduje się na organizowanie szkoleń z zakresu link buildingu.

Wielkość firmy: Średnia
Inne certyfikaty: Google Partner, Rzetelna Firma